X

Lotgenotencontact

Centrum Cabane Utrecht
Bij Cabane bent u van harte welkom voor een kop koffie en kunt u deelnemen aan diverse activiteiten. Ook zijn er verschillende spreekuren en mogelijkheden voor ondersteuning tijdens 1 op 1 gesprekken met gidsen van Cabane. Als geïnteresseerde of naaste van iemand met kanker kunt u ook altijd binnenlopen om de sfeer bij Cabane te proeven.


Café TrösT
 
Een biertje en een goed gesprek zijn in elk café te krijgen. Maar over de dood maakt u niet snel een babbeltje aan de bar. Tenzij u bij Café TrösT bent, want daar wordt juist wel over doodgaan, verlies en eenzaamheid gepraat. Iedere laatste zondag van de maand kunnen lotgenoten samenkomen om te praten en ervaringen uit te wisselen. En al doen de gespreksonderwerpen misschien anders vermoeden, er hangt alles behalve een grafstemming.
Meer info

Woorden van lotgenoten
www.ongeneeslijk.nl
www.alsjenietmeerbeterwordt.nl
www.doodgewoonbespreekbaar.nl

Ervaringen delen
Het netwerk stelt de inbreng van u als hulpvrager op prijs. Alleen op deze manier kunnen wij met elkaar de zorg verbeteren. Wilt u uw verhaal met ons delen, heeft u tips of klachten? Mail dit naar netwerkcoördinator Margriet Wanders.