X

Scholingen netwerk 2021

Heb je een specifieke scholingsvraag, zoek je een incompany (na)scholing, wil je meer informatie of advies? Neem dan contact op met Margriet Wanders.

SCHOLINGSAGENDA NAJAAR 2021

Korte nascholing

Nascholingen en casuïstiekbesprekingen worden kosteloos of tegen een kleine vergoeding aangeboden aan medewerkers van lidorganisaties. Deze bijeenkomsten zijn vaak ook interessant voor artsen. Je ontvangt accreditatie of een bewijs van deelname dat kan worden ingescand in het Kwaliteitsregister. De bijeenkomsten duren 2 à 3 uur en zijn meestal aan het eind van de middag. Vanaf een maand van tevoren kun je je hieronder aanmelden via een digitaal aanmeldformulier.

Theme picker

Meerdaagse nascholing

Cursussen in twee of meer delen. Inschrijving staat open voor medewerkers van organisaties die zijn aangesloten bij de netwerken. Aanmelding voor een cursus kan vanaf twee maanden van tevoren.

Introductiescholing voor verpleegkundigen en POH's in drie delen: essenties van palliatieve zorg. In het voorjaar van 2022.

Introductiescholing in palliatieve zorg voor verzorgenden in twee delen: een goede start met palliatieve zorg. Komt weer in voorjaar 2022.

Uitgebreide basiscursus van het ROC Midden-NL in zes avonden. De eerstvolgende cursus start in het voorjaar van 2022.
Uitgebreide basiscursus van het ROC Midden-NL in zes avonden. De eerstvolgende cursus start in het voorjaar van 2022.