Scholingen netwerk 2021

Heb je een specifieke scholingsvraag, zoek je een incompany (na)scholing, wil je meer informatie of advies? Neem dan contact op met Margriet Wanders.

 

SCHOLINGSAGENDA EERSTE HELFT 2021

Korte nascholingen

Nascholingen en casuïstiekbesprekingen worden kosteloos of tegen een kleine vergoeding aangeboden aan medewerkers van lidorganisaties. Deze bijeenkomsten zijn vaak ook interessant voor artsen. Je ontvangt accreditatie of een bewijs van deelname dat kan worden ingescand in het Kwaliteitsregister. De bijeenkomsten duren 2 à 3 uur en zijn meestal aan het eind van de middag. Vanaf een maand van tevoren kun je je hieronder aanmelden via een digitaal aanmeldformulier.

Theme picker

Meerdaagse cursussen

De netwerken bieden elk jaar meerdaagse scholingen aan: in elk geval een basiscursus palliatieve zorg voor verzorgenden (niveau 3/4) en een basiscursus palliatieve zorg voor verpleegkundigen (niveau 4/5). Deze scholingen bestaan uit zes dagdelen en er zijn (lage) kosten aan verbonden. Inschrijving staat open voor medewerkers van organisaties die zijn aangesloten bij de netwerken. Aanmelding voor een basiscursus of training kan vanaf twee maanden van tevoren.

Heb je een cliënt die ernstig ziek is en niet meer beter wordt? Weet je niet altijd hoe je kunt praten over de dingen die belangrijk voor hem of haar zijn? Deze training geeft je handvatten. De training duurt drie avonden van 19.00-21.30 uur en wordt digitaal gegeven.
Data eerste trainingreeks:     2, 9 en 16 maart 2021. Deze training zit vol.
Data tweede trainingreeks:   11, 18 en 25 mei 2021. Deze training zit vol.
Er is een wachtlijst voor een volgende trainingreeks in het najaar.

De netwerken palliatieve zorg in de provincie Utrecht werken samen met het ROC Midden-Nederland bij de basiscursus palliatieve zorg voor niveau 3/4. In 2021 worden ook weer cursussen georganiseerd, deels live en deels digitaal.
De eerstvolgende cursus (zes avonden) start in het najaar.
De netwerken palliatieve zorg in de provincie Utrecht werken samen met het ROC Midden-Nederland bij de basiscursus palliatieve zorg voor niveau 4/5/6. Ook in 2021 worden weer cursussen in Utrecht georganiseerd, deels live en deels digitaal.
De eerstvolgende cursus (zes avonden) start in het najaar.