X

Nieuws

Praktijkproject Palliantie: Gereedschapskist

54 verbeterprojecten palliatieve zorg zijn vanuit het Palliantie-programma van ZonMw van start gegaan in het land. Stichting Bartiméus doet mee aan het project Gereedschapskist. Hoe gaat dat?

Column In gesprek met de burger

In de Stadspers in Zeist verscheen een column van de hand van Robin Zuidam over het Palliantie-project 'In gesprek met de burger': Weet u wat u wilt?

Onderwijs palliatieve zorg op Palliaweb

Op Palliaweb wordt onderwijs in palliatieve zorg op alle niveaus opgenomen. Zoek je een opleiding, zoek je als docent onderwijsmateriaal of heb je zelf een nascholing voor de database?

Palliatieve zorg bij corona

Hoe verleen je zorg aan ouderen met het coronavirus die ernstig ziek worden of komen te overlijden? Met aandacht voor kwaliteit van leven, medemenselijkheid en waardig afscheid nemen?

Triviant palliatieve zorg

In Amsterdam is een prachtig Triviant-spel palliatieve zorg gemaakt in twee versies. Het spel is te koop bij het UMC Amsterdam of te leen bij ons netwerk palliatieve zorg.

Videosessie Tussenland op 20 mei

Als je hebt gehoord dat je niet meer kunt genezen, waar kun je dan terecht met je gedachten en vragen op het gebied van zingeving?

Eerste2345791011Laatste

Theme picker