Netwerk Palliatieve Zorg - Rotterdam en omstreken > Het Netwerk > Nieuws
X
Nieuwsarchief

Hier vindt u onze eerder verzonden nieuwsbrieven. Klik op een titel om de nieuwsbrief te openen.

 

 

 

 

 

 

Nieuws

Stichting Leerhuizen Palliatieve Zorg stelt een nieuwe directeur aan

Stichting Leerhuizen Palliatieve Zorg stelt met ingang van 1 januari 2022 Marieke Groot aan als nieuwe directeur van FiniVita. Marieke volgt Kees Goedhart op. In de afgelopen 3 jaar heeft Kees de organisatie verder geprofessionaliseerd en succesvol een nieuwe onderwijsmethodiek geïntroduceerd. Nu is het tijd om het stokje over te dragen aan Marieke Groot.

Zingeving in de palliatieve zorg: presentatie PLOEG Rotterdam

22 juni 2021 was er in Pro Rege een feestelijke afsluitende bijeenkomst van PLOEG-Rotterdam (PLOEG = Palliatief Landelijk Onderzoek Eerstelijns Geestelijke verzorging). Dit project draaide om zingeving in de palliatieve zorg en was onderdeel van een groter, landelijk ZonMw-project. 

Subsidieregeling palliatieve zorg met 5 jaar verlengd

De subsidieregeling voor palliatieve terminale zorg en geestelijke verzorging wordt met 5 jaar verlengd, tot 1 januari 2027. Daartoe heeft demissionair minister De Jonge besloten na een positieve evaluatie van de regeling. 'Voortzetting van de subsidieregeling voor geestelijke verzorging thuis wordt zeer wenselijk geacht, vanwege het belang van goede, voldoende beschikbare en toegankelijke...
12345

Theme picker

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
*is verplicht