Consultatieteam

Binnen de palliatieve zorg is er vaak sprake van complexe problematiek. Als je een vraag hebt of graag wilt dat een deskundige met je meekijkt en/of denkt neem dan telefonisch contact op met het multidisciplinaire consultatieteam.

Dit team is bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur via 0900 – 44 55 660 (lokaal tarief). Je krijgt dan een verpleegkundige van de helpdesk aan de telefoon die de intake met je doet. In principe wordt de vraag nog dezelfde dag beantwoord. Bovendien wordt er een afspraak gemaakt voor een vervolgconsult en de evaluatie van het gekregen advies en de effecten hiervan (optioneel). In uitzonderlijke situaties is een huisbezoek door één van de teamleden mogelijk. Je beslist zélf over het opvolgen van adviezen en houdt de regie over de zorgverlening. De behandeling wordt niet door het consultatieteam overgenomen. Meer informatie in deze folder

Voor dringende vragen buiten kantooruren die u in het belang van de patiënt niet wilt uitstellen tot de volgende werkdag, kunt bellen naar 0900-0400304.