Wat zijn levensvragen? Vragen over de zin van het leven Waarden, relaties, basis en richting, betekenis, perspectief, van mens tot mens
Werkwijze

Een afspraak maken

Om een afspraak te maken kunt u bellen met de coördinator via telefoonnummer 06-29446103. Ook een naaste, een zorgverlener of een vrijwilliger mag u aanmelden. Telefonisch zal er een kort gesprek plaatsvinden over uw vraag en wat u verwacht van een geestelijk verzorger. We  zorgen dat u met de juiste persoon in contact wordt gebracht.

Huisbezoek(en)

De geestelijk verzorger maakt een afspraak met u en komt bij u thuis op een moment dat het u uitkomt. Als u het prettig vindt dat ook uw familie en/of vrienden hierbij aanwezig zijn dan is dit in overleg natuurlijk mogelijk. U spreekt samen af of er behoefte is aan verdere ondersteuning. In principe wordt uitgegaan van drie gesprekken met een geestelijke verzorger. 

Kosten

Er zijn geen kosten verbonden aan het gebruik van het Centrum voor Levensvragen.

Privacy

Een gesprek met een geestelijk verzorger is vertrouwelijk en informatie wordt niet zonder uw toestemming met derden gedeeld. Zij hebben een beroepsgeheim en uw privacy is gewaarborgd.