Netwerk Palliatieve Zorg - Noordwest Veluwe

Op deze site vindt u informatie over palliatieve zorg in Noordwest Veluwe. Palliatieve zorg is alles wat gedaan kan worden als je ongeneeslijk ziek bent. Het wordt ook wel totale zorg genoemd: zorg voor lichaam, geest en ziel. In het netwerk palliatieve zorg Noordwest Veluwe werken allerlei organisaties samen om de palliatieve zorg zo goed mogelijk te organiseren. Gebied: Nijkerk, Putten, Ermelo, Harderwijk, Zeewolde, Nunspeet, Elburg en Oldebroek

Website hack: let op bij vreemde mails

De websiteservers van de netwerken palliatieve zorg zijn gehackt. Dat betekent dat wij niet meer bij de gegevens konden. We hebben daarom de oude websites vervangen door een eigen back up die snel actueel wordt gemaakt. Ook hebben we extra veiligheidsmaatregelen genomen.

Als u in de periode van 2017-2020 op onze website uw naam en e-mailadres heeft ingevuld voor b.v. een scholing, dan zijn die gegevens mogelijk nog opgeslagen op de servers en hebben de hackers daar toegang toe. Mocht u vreemde e-mails, attachments of links ontvangen dan is ons advies: niet openen en weggooien. Wij hopen natuurlijk dat dit niet zal gebeuren. Uit voorzorg hebben we de Autoriteit Persoonsgegevens op de hoogte gebracht. Als u vragen hebt, neem dan gerust contact op met de netwerkcoördinator.