X

Beste deelnemers of belanghebbende voor ons symposium. Zoals iedereen bekend is recent  het Coronavirus COVID-19 in Nederland geconstateerd en zijn er deze week ook besmettingen in de regio Noord-Holland vastgesteld. Dit leidt tot vragen onder deelnemers of het nog wel verstandig is een groot evenement voor 400 mensen zoals het Symposium Palliatieve Zorg NHN te bezoeken, mede gezien de zorg die zij verlenen aan kwetsbare patiënten.
In zorgvuldig overleg met de vier Netwerken Palliatieve Zorg hebben wij als organisatie besloten het symposium daarom te verplaatsen naar een later tijdstip dit jaar. Wij willen graag een evenement organiseren waar iedereen aanwezig kan en wil zijn. 
We hopen dat u begrip heeft voor deze beslissing. We kijken ernaar uit later dit jaar een succesvol symposium te organiseren waar iedereen elkaar in grote getalen kan ontmoeten.

 

UITNODIGING VOOR HET SYMPOSIUM


´PALLIATIEVE ZORG HET EERLIJKE VERHAAL´

 

Dinsdag 10 maart 2020 in het AFAS Stadion Alkmaar
 

“Geneeskunde is soms genezen, vaak verlichten, altijd troosten”.
Dit is een van de uitgangspunten waarover longarts Sander de Hosson schrijft in zijn boek ‘Slotcouplet’. Over zijn wereld van palliatieve zorg, met aandacht voor het verhaal van de patiënt, compassie, zorg in de laatste levensfase en zorg voor de zorgverlener vertelt hij tijdens het symposium van de Netwerken Palliatieve Zorg op dinsdag 10 maart 2020’. Natuurlijk komen er nog veel meer onderwerpen aan bod.
Bent u erbij?

Alle deelnemers volgen de plenaire lezingen en twee van de zeven parallelle sessies. De definitieve indeling voor de parallelle sessies wordt bekend gemaakt bij aanvang van het symposium.


Ook is er een informatiemarkt om de deelnemers kennis te laten nemen van landelijke en regionale ontwikkelingen.

U kunt zich voor het symposium aanmelden door het invullen van onderstaand formulier.

Voor meer informatie over het programma, klik hier