X
PalliArts

PalliArts in de regio

Een app met actuele landelijke en regionale informatie over palliatieve zorg. PalliArts ondersteunt (huis)artsen en anderen bij het verlenen van goede palliatieve zorg, afgestemd op de wensen van de patiënt en diens naasten. Op de website van Fibula is te zien welke netwerken deelnemen aan de app. De informatie over palliatieve zorg in deze regio's is (grotendeels) beschikbaar. De app is gratis te downloaden voor zowel iOS als Android.

 

Landelijke informatie

IKNL verzorgt de landelijke informatie in de app. Denk aan de samenvatting van de richtlijnen palliatieve zorg uit Pallialine en informatie over regionale consultatieteams voor vragen over complexe zorgsituaties. De consultatieteams zijn rechtstreeks te bellen vanuit PalliArts.

 

Patiëntenfolders 

In de app staan nu nog meer patiëntenfolders die rechtstreeks door (huis)artsen en andere zorgverleners naar een patiënt gemaild kunnen worden. Het gaat om de patiëntenfolders Angst, Anorexie (en gewichtsverlies), Decubitus, Delier, Dyspneu, Jeuk, Koorts, Misselijkheid en overgeven, Slaapproblemen en Vermoeidheid.