X
Nieuws

Wensenboekje

Wat vandaag is, kan morgen anders zijn hoe bereid ik me voor? Voor iedereen die wil nadenken over de laatste levensfase is er dit boekje. Een ongeneeslijke en/of chronische ziekte die achteruitgaat. Ervaringen uit je omgeving. Redenen om dit boekje voor jezelf te gaan gebruiken. Als inspiratie, praatstof en/of houvast.  

Lied mooie woorden

Als afsluiting van het bijzondere jaar 2020 heeft de werkgroep scholing van de netwerken palliatieve zorg aan Klaas Spekken gevraagd of hij een lied zou kunnen maken.

 

Hack netwerksites

Beste bezoeker, 

De servers waar onze netwerksites waren ondergebracht, zijn gehackt. Dit betekent dat alle data die daarop staat versleuteld is. Direct na deze aanval zijn uit voorzorg alle websites offline gehaald om verdere schade te voorkomen. De dagelijkse back-up is mogelijk ook geïnfecteerd en daarom helaas niet bruikbaar. Bond for web solutions, onze directe hostingpartner heeft gelukkig nog een eigen bruikbare back-up gedraaid  op 21 juli 2020. Momenteel zijn de websites weer live met de informatie van afgelopen zomer. Helaas zal niet alle informatie op onze website direct up to date zijn, de content van afgelopen periode wordt op dit moment weer handmatig teruggezet.

Excuses voor het eventuele ongemak. Er wordt hard aan de oplossing gewerkt.

Onderwijsraamwerk PZ 2.0-HBO

Onderwijsraamwerk palliatieve zorg 2.0 kent een andere opbouw dan Onderwijsraamwerk palliatieve zorg 1.0. In plaats van het beschrijven van kennis, vaardigheden en houdingsaspecten, zijn in Onderwijsraamwerk palliatieve zorg 2.0 de competenties beschreven met gedragsuitingen.

1234567

Theme picker