X
PalliArts, de app met informatie over palliatieve zorg

PalliArts biedt regionale en landelijke informatie over palliatieve zorg en is te raadplegen via de mobiele telefoon of tablet. Het ondersteunt de (huis)arts en anderen bij het verlenen van goede palliatieve zorg, afgestemd op de wensen van de patiënt en diens naasten.

 

Regionale informatie
Via de app is informatie beschikbaar over het zorgaanbod in regio Gooi en Vechtstreek. Alle aangesloten organisaties bij het netwerk worden vermeld, maar ook (regionale) consultatieteams, de SCEN arts, gemeenten en andere aanbieders die een rol spelen bij palliatieve zorg. Vanuit de app kunnen deze organisaties rechtstreeks gebeld worden.


Bedden vrij
Met één druk op de knop is het aantal beschikbare hospice bedden te zien bij Hospice Kajan, C'est La Vie-Huis, Inovum de Beukenhof en Hospice Huizen.


Informatie andere regio's
U kunt eenvoudig adressen, telefoonnummers en vrije hospice bedden uit een andere regio in Nederland opvragen door onderin het scherm de betreffende regio te kiezen.
 

Landelijke informatie
IKNL verzorgt de landelijke informatie. Dit omvat de samenvatting van de richtlijnen palliatieve zorg zoals deze op www.pallialine.nl staan en het formularium. Dit geldt ook voor de informatie over regionale consultatieteams voor vragen over complexe zorgsituaties. Deze consultatieteams zijn rechtstreeks te bellen vanuit PalliArts.

Gratis direct downloaden
De app is gratis te downloaden voor zowel iOS als Android.
Heeft u een iPhone en/of iPad? Download PalliArts dan in de App Store
Heeft u een Android-telefoon of tablet? Download PalliArts dan via Google Playstore
Stuur eventuele vragen of feedback over techniek naar PalliArts naar pallialine@iknl.nl

 

Bijgewerkt: 2-4-2019