X

Als u heeft gehoord dat u ongeneeslijk ziek bent, dan kunt u rekenen op palliatieve zorg. Dat is zorg voor zowel u als uw naasten. Het doel ervan is dat u deze periode zo goed mogelijk beleeft, en u nog kunt doen wat u belangrijk vindt.

Meer over palliatieve zorg vind u in onderstaande filmpjes (klik op de plaatjes), bij patiënten en naasten en bij de campagne ‘Over palliatieve zorg‘ van de overheid.

 

    

Wat is palliatieve zorg               Markering van de palliatieve fase                        Kwaliteitskader

 

Leven en (palliatieve) zorgen in tijden van Corona

Veel mensen krijgen te maken met de risico’s en gevolgen van het coronavirus. We beseffen opeens dat gezondheid niet vanzelfsprekend is en dat wij en de samenleving kwetsbaar zijn. Nu, ziek worden of dierbaren verliezen is zeer ingrijpend. Professionals in de zorg en de palliatieve, terminale zorg krijgen te maken met heel nieuwe werkomstandigheden en richtlijnen. Hier kunnen zich vragen en knelpunten bij voordoen, of in de afstemming met andere professionals. Wil je daar een signaal over afgeven of dit delen met andere professionals gebruik dan het netwerk als medium. Ik ben bereid daarin te verbinden.

 

Marjan Hoeijmakers, Netwerkcoördinator

T 06 10288650 marjan.hoeijmakers@beweging3.nl             

 

SUCCES en blijf gezond!