X

Zorg in DWO

Palliatieve zorg in het Reinier de Graaf Gasthuis

Het Palliatief Consultatieteam heeft een nieuwe folder gemaakt. U kunt hem hier downloaden. Voor meer informatie kunt u kijken op de website van het Reinier de Graaf Gasthuis, klik dan op de volgende link: Palliatieve zorg RdGG

 

Regionale Informatiegids

Iedereen die te maken heeft met een ongeneeslijke ziekte kan een beroep doen op palliatieve zorg. Ongeacht leeftijd of ziekte. Palliatieve zorg richt zich op een zo goed mogelijke kwaliteit van leven tijdens de ziekte en rond het sterven. Voor u (als patiënt én als naaste) is het handig om te weten waar u de juiste zorgverleners kunt vinden. Palliatieve zorgorganisaties uit uw regio zijn opgenomen in deze Regionale Informatiegids. Zij werken samen in het Netwerk Palliatieve Zorg. U kunt rekenen op passende begeleiding en ondersteuning.

Vind zorgverleners in uw regio:

Download hier de regionale informatiegids 2019.

 

Pal voor u

Pal voor u geeft de Regionale Informatiegids uit. Pal voor u deelt informatie en ervaringen over palliatieve zorg met patiënten en naasten via magazines, themaboekjes, social media en deze website. Vele betrokken, deskundige personen en organisaties werken hierin nauw samen.

www.palvooru.nl